Zvezek-Slavc-Hiskarija-A5-crtni-flamingi-01
Zvezek-Slavc-Hiskarija-A5-crtni-flamingi-02
Hiskarija Zvezek Slavc 05
Hiskarija Zvezek Slavc 04
Hiskarija Zvezek Slavc 06
Zvezek-Slavc-Hiskarija-A5-crtni-flamingi-01
Zvezek-Slavc-Hiskarija-A5-crtni-flamingi-02
Hiskarija Zvezek Slavc 05
Hiskarija Zvezek Slavc 04
Hiskarija Zvezek Slavc 06

Zvezek Slavc – GOTS – A5 črtni – flamingi

10.00 €

Zvezek Slavc
Dimenzije: A5 – 14,8x21cm
Papir: 80g
Platnica papir: 300g
Blago: 100% bombaž Oeko-Tex Standard, GOTS – Global Organic Textile Standard
Strani: 120 strani
Ročno delo.

Barve in odtenki se lahko razlikujejo od dejanskega izgleda.
index

Primerjaj

Na zalogi

Opis izdelka

index

Zvezek Slavc je ročno izdelan za sodobnega modnega posameznika, ki ljubi posebne, barvite in v naravni material ovite zvezke. Vodilo pri oblikovanju zvezkov je trajnost in uporabnost z dovršenimi detajli ter najkvalitetnejšim bombažem – izbrani imajo tudi GOTs in Oeko-Tex certifikate.

Posebnež se ponaša z izredno kakovostjo dodatno ojačanih 300g platnic, kar s sto dvajsetimi stranmi in edinstvenim dizajnom. Ker za vsakim lepim ovitkov stoji tudi izpopolnjena vsebina smo skupaj s slovensko ilustratorko Anjo Polh ustvarili prikupno notranjost. Podobe, ki jih je Anja oblikovala predstavljajo ptiča Slavčka, ki nas je nekega dne obiskal, ko smo oblikovali zvezke.

V kolikor ga želite obdržali tudi potem, ko bo povsem popisan, vam lahko iz platnic izdelamo RE-vrečko ali RE-mapo. Z mislijo na ohranjanje okolja nam pošljite zvezek ali samo platnice. Za polovično ceno vam bomo pripravili vašega novega RE-Slavca. Ne pozabite dopisati, katero možnost ste izbrali, ter osebnih podatkov za pošiljanje.

Ker je Zvezek Slavc najlepši frajer, ga lahko izdelamo tudi po vaših željah. Namesto črt na kartončku lahko napišemo vaše ime, misel za rojstni dan, napise kot so: Moj prvi zvezek, Dnevnik, Tekaški dnevnik, Spominska knjiga in drugo. Ker potebujemo za izdelavo zvezkov, ki niso v naši redni ponudbi, nekoliko več časa in materiala, imajo ti 30% višjo oceno. Naročite jih tako, da pri naročilu v okence za komentar, vpišete željeni napis ali nam pošljete email na info@hiskarija.si.

Trenutno je Zvezek Slavc na voljo v črtni in brezčrtni različici. Za vse tiste, ki potrebujete karo zvezke (brez podobe Slavca), TakoLahko, Lili in Bine ter ostale, Vam jih prav tako izdelamo po naročilu oziroma jih naročite na https://www.hiskarija.si/sl/p/zvezek-slavc-ovit-v-blago-a4-takolahko/.

Dodatne informacije

Teža 0.25 kg
Dimenzije 21 x 15 x 2.5 cm