Hulahop-Tone-Hiskarija-svetlo-roza

Hulahop obroč Tone S ovit v prejo – svetlo roza

23.00 €

Hulahop obroč Tone
Dimenzija: fi 60 cm
Ogrodje: PVC
Ovoj: 63% bombažna preja 37% poliamid

Barve in odtenki se lahko razlikujejo od dejanskega izgleda.

Hulahop Tone vam izdelamo tudi po naročilu. Ker potebujemo za izdelavo nekoliko več časa in materiala imajo ti 20% višjo oceno. Naročite ga lahko na info@hiskarija.si ali preko ostalih naših kontaktov.

Primerjaj

Na zalogi

Opis izdelka

Hulahop obroč Tone ti zavrti boke.index

Hulahop obroč Tone je ročno ovit v pisano prejo. Mehek na otip z odličnim oprijemom je dobrodošla igrača za vas in vaše malčke. Skozi igro se krepijo predvsem trebušne in hrbtne mišice. Vadba spodbuja k pravilni drži ter sprostitvi, hkrati pa buri otroško domišljijo. S Hulahopom Tonetom lahko počnete resnično veliko vragolij – vrtenje na bokih, rokah, nogah, vratu in ostalih delih telesa, kotalenje po tleh, skakanje v obroč in iz njega, metanje na koš ter še in še… Z njim se lahko zabavate, priredite čisto pravo tekmovanje ali pa postane vaš nepogrešljiv športni rekvizit.
Velikost Hulahop obroča Toneta se meri glede na velikost uporabnika. Hiškarija priporoča, da pokonci postavljen sega nekje do popka. Tako ga bo najenostavneje in najdlje vrteti.

Za fino zabavo: Hiškarijini predlogi za igro s Hulahop obročem Tonetom:

Ples s Tonetom – za poljubno število igralcev – Potrebujete glasbo. Vsak izmed udeležencev pokaže svojo plesno točko.
Skok čez Toneta – za dva ali več igralcev – Potrebujete mehko podlago ali blazino. Določite, kateri igralec začne prvi. Igralec drži Hulahop obroč Tone pokonci, dvignjen malo od podlage. Ostali skačejo skozi, ne da bi se ga dotaknili. Tisti, ki se ga dotakne, je na vrsti za držanje obroča.
Mrzlo in vroče – za dva ali več igralcev – Potrebujete glasbo. Obroč položite na podlago. Okrog obroča je vroče in se lahko igralci gibljejo kot običajno, v obroču pa je tako mrzlo, da popolnoma otrdijo oziroma okamenijo. Ob pričetku glasbe igralci stečejo proti obroču. Tisti, ki je prvi v njem, mora okameneti v obliki živali, ki ste jo predhodno določili ali si jo je igralec sam zamislil. Ostali morajo uganiti, za katero žival gre. Določite, kateri igralec začne prvi.

Naj se igra začne!

Dodatne informacije

Teža 0.162 kg
Dimenzije 60 x 60 x 2 cm