Hiškarija_ročna izdelovalnica
(za sodobnega posameznika, ki ljubi domiselne, barvite in kvalitetne pripomočke za vsakdanjo uporabo in zabavo)
življenje je igra
Zala Pavšek, ustanoviteljica in kreativna sila blagovne znamke Hiškarija, je po izobrazbi arhitekta, ki s svojimi idejami predstavlja dodano vrednost ročno izdelanih, domiselnih in uporabnih daril za majhne in velike otroke. Vsak izdelek je skrbno izbran, funkcionalno načrtovan ter izdelan z veliko ljubezni. Barviti materiali, ki jih Zala uporablja v Hiškariji, so otrokom in naravi prijazni. Spodbuja ustvarjalnost skozi igro in tako povezuje generacije, ki jih navdušuje z nostalgijo spominov, sanj in dobre volje.
Vse, kar v Hiškariji ustvari, Vas čaka na naših ravno prav založenih policah spletne trgovine ter rokodelskih sejmih po Sloveniji. (LUFt, ArtMarket, ARTish,…). Hiškarijini izdelki imajo slovenski rokodelski certifikat Art&Craft.
Hiškarijini izdelki so:
  • skrbno izbrani – saj vam želi ponuditi le najboljše
  • ročno izdelani – ker ljubi unikatnost
  • domiselno dovršeni – saj brez češnjice na vrhu smetane resnično ne gre
  • nepozabno lepi – ko jih enkrat vidite jih ne morete več pozabiti
 
domiselno reciklirane ideje

Hiškarija je Zala Pavšek – ena, še vedno razposajena punca
Hiskarija-in-Zala-PavsekZala, s polno mero raznovrstnih idej, v svoji ročni izdelovalnici pripravlja kvalitetne izdelke za prijazno rokovanje vsakega uporabnika.

Ideja o Hiškariji se je rodila, ko se je Zala lotila izdelave stenske ure za sinovo rojstnodnevno darilo. Pod njenimi spretnimi prsti je tako začelo nastajati vedno več unikatnih otroških daril: zvezek Slavc, krede Brede, gumitvist Gustav…

Odzivi so bili zelo spodbudni, idej dovolj, želja po ustvarjanju pa vse večja. Tako je nastala Hiškarija, blagovna znamka domiselnih in uporabnih daril za majhne in velike otroke.

Koncept Hiškarije si je zamislila celovito in njen vsakodnevni stik z otroškim svetom tu prav gotovo igra zelo pomembno vlogo. Hiškarija je danes unikatna ročna izdelovalnica s svojo lastno spletno trgovino, prisotna na številnih rokodelskih sejmih in trgovinah z darilno ponudbo po vsej Sloveniji.