Če naročite danes, kdaj prejmete paket?
V kolikor oddate naročilo do 12.00 ure, lahko izdelke prejmete že takoj naslednji dan, razen ob sobotah, nedeljah in praznikih, ko jih oddamo takoj naslednji delovni dan. Pri izbiri plačila po predračunu, bo vaša pošiljka oddana na Pošto še isti dan, ko prejmemo vaše plačilo. V kolikor pošta ne obratuje, vam naročeno pošljemo takoj, ko bo zopet obratovala.
Kakšne so cene pošiljanja?
Stroški pošiljanja na območju Republike Slovenije se zaračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o. ali ponudnika GLS – GENERAL LOGISTICS SYSTEMS, logistične storitve, d.o.o. (DDV je vključen) za katerokoli naročilo. Ponudnika izbere sami ob oddaji naročila. Cene izdelkov v spletni trgovini ne vključujejo stroška poštnine. V kolikor je nakup višji od 40€ je poštnina brezplačna! Stroški pošiljanja izven RS se obračunajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.o. o. ali ponudnika GLS – GENERAL LOGISTICS SYSTEMS, logistične storitve, d.o.o. (DDV je vključen).

Kako plačate in kako prevzamete izdelke?

OSEBNI PREVZEM
– Po predhodnem dogovoru na sedežu podjetja Vrhovci, c.XI/2 (Ljubljana -Vrhovci – bližina trgovine Lesnina). Plačate lahko z gotovino predhodnim plačilom po predračunu najkasneje v roku treh (3) delovnih dni. Prednost nakupa na sedežu podjetja je, da si izdelke na zalogi lahko v živo ogledate. Rezervacija izdelkov pri osebnem prevzemu je tri (3) dni.

PLAČILO PO PREDRAČUNU
– Znesek kupnine je potrebno poravnti v roku treh (3) dni na naš transakcijski račun, ki ga prejmete ob naročilu na vaš elektronski naslov. Naročene izdelke pošljemo takoj po prejemu plačila.

PLAČILO preko PayPala
– Znesek kupnine se poravna ob naročilu na naši spletni strani.

PRI PLAČILU PO POVZETJU
– znesek poštnine in vrednost izdelka poravnate ob dostavi oziroma prevzemu izdelkov. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije, ki je pogodbena dostavna služba ponudnika zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku in sicer:
•    do zneska 98€ = 1,05 € provizije
•    od zneska 98€ = 1,07 % od vrednosti odkupnine

Pri prevzemu odkupne pošiljke GLS
– GENERAL LOGISTICS SYSTEMS, logistične storitve, d.o.o., ki je pogodbena dostavna služba ponudnika zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku in sicer:
•    do zneska 50€ = 0,90€
•    do zneska 100€ = 0,90€
•    do zneska 250€ = 1,25€
•    do zneska 500€ = 3,45€
•    do zneska 2000€ = 1,40%

Stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije.